@Home groepen

Er zijn aanmeldingen bij ons binnengekomen voor een nieuw op te starten @Homegroep. Er er is altijd plaats voor mensen die het fijn vinden om deel uit te maken van zo’n groep.
De @Homegroepen komen (eens in de 4 á 6 weken) bij elkaar om te praten over onderwerpen die de groep aanspreken. Dat kan een thema zijn, een inspirerend werkboek vanuit christelijk oogpunt of een actueel onderwerp over wat er speelt in de kerk of de maatschappij. De bijeenkomsten zijn ‘s avonds en vooraf wordt er met elkaar gegeten. De sfeer in de huidige groepen laat zien, dat een dergelijke groep hecht met elkaar wordt. De groepen worden daarom niet te groot, juist om een ieder goed tot zijn recht te laten komen.

Binnen Fonteinwerk kennen we de volgende @Homegroepen:

  • @Homegroep voor Singles
  • @Homegroep 30+
  • @Homegroep 40+
  • @Homegroep 50+

Wil je bezig zijn met hoe God wil werken in jouw leven. Een @Homegroep is een prima mogelijkheid om met anderen daarover door te praten. Zo zal je leren groeien in je geloof. Daarbij past ook samen lekker eten, maar is geen must.

Mocht je deel willen uitmaken van deze nieuwe @Homegroep, stuur dan een mail naar hul-bus@planet.nl of meld je even bij de mensen van Team Verbinding (herkenbaar met badge) tijdens de Fonteindiensten. Je kunt dan ook gelijk je vragen stellen.

Met vriendelijke groet,

Henriëtte Beumer
Erica Fidder
Herman Hulleman (tel. 426133)

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×