FonteinAcademy

FonteinAcademy biedt ieder seizoen diverse avonden aan met inspirerende geloofsthema’s ingeleid door deskundige sprekers. Het programma voor het seizoen 2017-2018 volgt binnenkort. Daarnaast organiseren we ook dit seizoen weer een cursus BASICS.

Cursus BASICS

In de cursus BASICS van Fonteinwerk komen kernpunten uit het Christelijk geloof aan bod: Wie is God? Wie is Jezus? Wie ben ik zelf, in Gods licht? Waarover gaat het in het Koninkrijk van God? Hoe kan ik leerling van Jezus zijn in de wereld waarin we leven? BASICS is een ideale gelegenheid om, samen met anderen, de dingen van het geloof voor jezelf op een rijtje te krijgen. Maar ook om te leren Gods stem te verstaan en hoe je in zijn dienst kan staan.

BASICS bestaat uit 4 modules die je per module of als hele serie kunt volgen. Iedere module bestaat uit 3 avonden waarop we intensief, interactief en op een creatieve manier met elkaar aan de slag gaan. Je kunt ook eerst een avond komen om te kijken of het wat voor je is. Heb je vragen? Goed! We trekken er tijd voor uit om daarover door te praten. We oefenen met elkaar het zgn. Lectio Divina: Bijbellezen in de Geest. Ervaar hoe het is je samen met anderen te verdiepen in wat God je wil geven!

BASICS als vervolg Alpha cursus en belijdenis doen of gedoopt worden

De cursus BASICS heeft een aantal thema’s die de Alpha cursus biedt, maar gaat echt een spade dieper. Daarom is BASICS heel geschikt als vervolg op de Alpha cursus. BASICS biedt je ook de mogelijkheid om aan het eind van module 4 belijdenis te doen van je geloof of om gedoopt te worden. Dat kan natuurlijk in een Fonteindienst, maar het kan ook in een dienst van de PGH wijk waar je bent ingeschreven. BASICS staat open voor iedereen die ernaar verlangt zijn/haar geloof in Jezus, hoe beginnend ook, te verdiepen.

Informatie en aanmelden

Het plan is om ieder seizoen een cursus BASICS te geven. Informatie kun je vragen bij Herman Hulleman, ouderling Verbinding Fonteinwerk: verbinding@fonteinwerk.nl . Houd voor tijdstippen en locatie deze website in de gaten.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×