Wie we zijn

Fonteinwerk wil mensen bij Jezus Christus brengen, zodat ze Gods zegen ervaren en hun leven meer op Jezus kunnen richten. Fonteinwerk is onderdeel van de Protestantse Gemeente Harderwijk en is een vernieuwende en uitdagende vorm van kerk zijn. Met eigentijdse taal en eigentijdse muziek zoeken we steeds weer naar werkvormen om aansluiting te vinden bij mensen van deze tijd. Want we geloven dat de boodschap van Jezus Christus onverminderd relevant is voor deze tijd. Iedereen is welkom, gelovig of niet (meer), kerkelijk of juist niet, jong of wat ouder. Als je je thuisvoelt in Fonteinwerk hoor je er bij!

Fonteinwerk is kerkenraadscommissie

Fonteinwerk is in 2007 gestart met het organiseren van een maandelijkse Fonteindienst. Vanaf dat moment is het werk gestaag doorgegroeid en heeft nu veel kenmerken van een geloofsgemeenschap. Veel mensen voelen zich thuis in Fonteinwerk en ontdekken steeds meer wat het betekent om Jezus Christus te volgen.

Fonteinwerk is een kerkenraadscommissie die valt onder de rechtstreekse verantwoordelijkheid van de Algemene kerkenraad (AK) van de Protestantse Gemeente Harderwijk (PGH).

De activiteiten worden worden bedacht en uitgevoerd door zelfstandig werkende teams :

  • Voorbereidingsteams Fonteindiensten en FonteinCelebration
  • Team FonteinAcademy
  • Team Verbinding
  • Team Kinderdienst/-oppas
  • Team Geluidstechniek
  • Beamteam
  • Team Communicatie
  • Stuurgroep

Stuurgroep Fonteinwerk

De dagelijkse leiding van Fonteinwerk ligt bij een kleine, slagvaardige stuurgroep die zorgt voor afstemming en coordinatie binnen de kaders van de vastgestelde plannen.
Voorzitter is Goos van Steinvoorn (ouderling Fonteinwerk en lid van de Algemene Kerkenraad PGH). Leden zijn Reinou Groeneveld-Visser (jeugd- en kinderwerk) en Antonio Berrenchina (communicatie). De functie van secretaris is vacant.

De Brede stuurgroep is verantwoordelijk voor Fonteinwerk en komt een aantal keren per jaar bij elkaar. Hierbij worden de ontwikkelingen, plannen en voortgang van het werk op hoofdlijnen besproken. Ook een aantal teamleiders maken deel uit van de Brede Stuurgroep. Een aantal leden van de Brede Stuurgroep is benoemd als ouderling of diaken voor Fonteinwerk.

Heb je vragen? stuur een mail naar info@fonteinwerk.nl

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×